Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u7141830/spor.sungurlu.bel.tr/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u7141830/spor.sungurlu.bel.tr/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u7141830/spor.sungurlu.bel.tr/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684
Play-off Rakiplerimiz Belli Oldu – Sungurlu Belediyespor Kulübü Derneği

Play-off Rakiplerimiz Belli Oldu

Elazığ’da oynanacak Voleybol 2. Lig play-off maçlarında temsilcimiz Sungurlu Belediyespor’un rakipleri belli oldu. Sungurlu Belediyespor C grubunda Şırnak Cizre Belediyespor, Ankara Maliye İhtisas ve Diyarbakır Turkuaz takımları ile mücadele edecek.
Grup maçları Fırat Üniversitesi Spor Salonu’nda 5 Mart’ta başlayacak. Sungurlu Belediyespor ilk maçında saat 15’de Diyarbakır Turkuaz takımı ile karşılaşacak. İkinci maçında 6 Mart Salı günü saat 18’de Ankara Maliye İhtisas ile karşılaşacak olan temsilcimiz son maçında ise 7 Mart çarşamba günü saat 16’da Cizre Belediyespor ile yapacak.
Bu maçlar sonunda grupta ilk iki sırayı alan takımlar 1. lige yükselmek için finallerde mücadele etmeye hak kazanacaklar.