Şimdi Lig Şampiyonu Takımlarımıza Destek Olma Zamanı!

– Haydi Sungurlu! Şampiyonlar Desteklerinizi Bekliyor!
– Şimdi Lig Şampiyonu Takımlarımıza Destek Olma Zamanı!
– Az Çok Demeden, Sende Destek Ol

Sungurlu Belediyespor Yönetimi, yeni sezonda gerek erkekler voleybol 1. ligine gerekse Bölgesel Amatör lige katılma kararı aldı. Yönetim Kurulu ancak ekonomik sorunların çözümü için tüm Çorum ve Sungurlu’ların maddi ve manevi desteğini beklediğini belirterek yardım kampanyası başlattı.
Önceki akşam toplanan Yönetim Kurulu son gelişmeleri değerlendirdi ve yol haritasını belirledi. Yönetim Kurulu toplantısından sonra yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;
“Bilindiği üzere Sungurlu Belediyespor olarak geçtiğimiz sezon, 154 yıllık Sungurlu tarihinde yakalanmamış bir başarı yakalayarak büyük bir başarıya imza attık. Voleybol’da 1. lige yükselmeyi başarırken futbolda ise Çorum şampiyonu olarak ilimizi ve ilçemizi temsil etmek için Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etme hakkı kazandık. Bir çok takım bizim yakaladığımız bu başarıyı yakalamak için milyonlarca TL harcama yapıyor. Bu aşamadan sonra oynayacağımız liglerin bütçesi ve harcamaları dikkate alındığında Yönetim olarak bu yükün altından kalkmamız mümkün değil. Bu aşamada tabi ki en büyük güvencemiz tüm hemşehrilerimizin desteğini istemek.

– Yıllardır özlenen bir başarıyı yakaladık
Bu amaçla Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’in önderliğinde bir kampanya başlatma kararı aldık. 30 bin nüfuslu ilçemize her hafta başka illerden takımların ve taraftarların geleceği ve sadece Sungurlu’yu değil Çorum’umuzun tanıtımı adına da son derece önemli bu misyonu ancak hep birlikte el ele vererek aşabileceğimize inanıyoruz. Yıllardır özlenen bu başarıyı yakaladık. Mutluyuz, ancak aldığımız bu sorumluluğu yerine getirmek içinde herkesin desteğine ihtiyacımız var. Az çok demeden tüm hemşehrilerimizin gücü oranında katkı vermesini istiyoruz. Halk Bank Sungurlu Şubesi’nde Sungurlu Belediyesi adına açılan hesaba güçleri oranında katkı vermesini bekliyoruz..
Bunun yanında Voleybol 1. liginde mücadele edecek voleybol takımımız ve Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek futbol takımıza gerek forma gerekse tümüne sponsor olmak isteyen firma ve kuruluşlar olması halinde her teklife açığız. Amacımız Çorum’u ve Sungurlu’yu temsil edeceğimiz bu liglerde şehrimize ve ilçemize yakışır görüntü vermek ve sonuçlar almaktır.

– Sadece Belediyenin katkısı yeterli değil
Belediye olarak gereken katkı veriliyor. Ancak oynayacağımız bu liglerde sadece Belediye’nin katkısının yeterli olmadığı unutulmaması gerek. Ülkemizde, gerekse ülke dışında yaşayan tüm hemşehrilerimizden bu kampanyaya katkı vermesini bekliyoruz ve el ele verdiğimiz zaman bu zorluğunda üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Az demeden, çok demeden sende destek ol diyoruz ve hemşehrilerimizin bizi çıktığımız bu yolda yalnız bırakmayacağına inanıyoruz’ denildi.

– Az Çok Demeden, Sende Destek Ol
Banka Hesabı : Halk Bankası Sungurlu Şubesi